ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €30,00

Φροντίδα κοσμημάτων

Συμπεριφερθειτε με αγάπη στα κοσμήματά σας. 

Για τα κοσμήματά μας, χρησιμοποιούμε μέταλλα όπως ασήμι 925° και ορείχαλκο. Η ιδιαίτερη λάμψη του κάθε κοσμήματος, οφείλεται στην επιμετάλλωση του με χρυσό ή πλατίνα. Η επιμετάλλωση αυτή μπορεί να αλλοιωθεί και το κόσμημα να χάσει τη λάμψη του, όταν έρθει σε επαφή με διάφορα προϊόντα ή ακόμη και με το Ph του δέρματος (τριβή). Για να αποφύγετε τη φθορά της επιμετάλλωσης πρέπει να τηρείτε, αυστηρά, τους παρακάτω κανόνες.

Βγάλτε τα κοσμήματά σας πριν από:

    • το πλύσιμο των χεριών
    • το ντους/μπάνιο
    • τη χρήση αντισηπτικού
    • το κολύμπι 
    • τη χρήση προϊόντων (αρώματα, ενυδατικά λάδια, αντισηπτικά, απορρυπαντικά, χλωρίνη, κ.λπ)

ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΣ

Στα κοσμήματα από ορείχαλκο χρησιμοποιούμε τρεις στρώσεις επιμετάλλωσης για να διασφαλίσουμε το σφράγισμα του μετάλλου αποφεύγοντας έτσι, όσο το δυνατόν, το ενοχλητικό μαύρισμα.

Τα κοσμήματα αυτά, απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα προκειμένου να διατηρήσουν τη λάμψη τους και να καθυστερήσει για όσο περισσότερο χρόνο γίνεται, η (φυσιολογική) οξείδωσή τους.

Είναι, λοιπόν, απαραίτητο να τηρείτε τους παραπάνω κανόνες φροντίδας.

ΑΣΗΜΙ 925°

Κοσμήματα από ασήμι 925°, ανεξαρτήτως της επίστρωσης που έχουν ή όχι δεχτεί, είναι φυσιολογικό να μαυρίσουν/οξειδωθούν. Ευτυχώς, αυτό είναι κάτι το οποίο διορθώνεται εύκολα με ένα μαλακό πανάκι. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χλιαρό νερό μέσα στο οποίο θα έχετε προσθέσει λίγες σταγόνες υγρού πιάτων.

Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε σαπουνόνερο, σιγουρευτείτε ότι μετά θα ξεβγάλετε το κόσμημά σας πάρα πολύ καλά και ότι το πανί που θα χρησιμοποιήσετε, δεν θα αφήσει γρατζουνιές ή στίγματα. Για να είσαστε σίγουροι ότι δεν θα παραμείνει καθόλου υγρασία, χρησιμοποιήστε για το στέγνωμα, ένα πιστολάκι μαλλιών.

Είτε τα κοσμήματά σας είναι από ορείχαλκο, είτε από ασήμι, η προστασία τους πρέπει να είναι η ίδια! Όταν δεν τα φοράτε, φυλάξτε τα σε πουγκάκι ή σε κουτάκι κοσμημάτων. Προστατέψτε τα όσο καλύτερα μπορείτε για να μπορείτε να τα χαίρεστε για πολύ καιρό!

Greek
EL