ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €30,00

Αποστολές & Επιστροφές

Τρόποι Αποστολής

  Ελλάδα

Η αποστολή της παραγγελίας σας, γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρεία courier, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή παράδοσή της. Καθώς όλα μας τα κοσμήματα είναι χειροποίητα, ο χρόνος παράδοσης μιας παραγγελίας, κυμαίνεται μεταξύ 1 και 3 εργάσιμων ημερών.

  Ευρώπη

Η αποστολή της παραγγελίας σας, σε χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, γίνεται ως αποστολή συστημένου μέσω ΕΛ.ΤΑ. Ο χρόνος παράδοσης, κυμαίνεται μεταξύ 1 και 5 εργάσιμων ημερών.

  Αμερική-Ασία-Αυστραλία

Η αποστολή της παραγγελίας σας, σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, γίνεται ως αποστολή συστημένου μέσω ΕΛ.ΤΑ. Ο χρόνος παράδοσης, κυμαίνεται μεταξύ 10 (δέκα) και 12 (δώδεκα) εργάσιμων ημερών.

Παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται σε επίσημες αργίες, θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη. Για παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, θα λαμβάνετε μήνυμα σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης.

Αλλαγές/Επιστροφές

Γιατί θέλουμε να σας αρέσει πολύ το κόσμημα που θα φοράτε!

Κάθε ένα από τα κοσμήματα που θα βρείτε στον ιστότοπό μας, είναι φτιαγμένο στο χέρι και η δημιουργία του, ξεκινά μόλις παραλάβουμε την παραγγελία σας.

Ως χειροποίητα, κανένα κολιέ, σκουλαρίκι, δαχτυλίδι ή βραχιόλι – ακόμη και ίδιου κωδικού – δεν είναι πανομοιότυπο και, ακριβώς αυτές οι «διαφορές» είναι που κάνουν κάθε ένα κομμάτι, απόλυτα μοναδικό και ξεχωριστό.

Εαν λοιπόν ένα κόσμημα που έχετε παραλάβει, δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε ή ακόμη κι αν έχετε κάνει  λάθος, είτε στην επιλογή χρώματος, είτε σε μέγεθος (εαν πρόκειται για δαχτυλίδι), με χαρά θα συνεργαστούμε, προκειμένου να αποκτήσετε, ακριβώς, το κόσμημα που θέλετε.

Αρκεί, φυσικά, το επιστρεφόμενο ή προς αλλαγή προϊόν, να είναι στην αρχική του κατάσταση, να συνοδεύεται από το αποδεικτικό πληρωμής του και η αλλαγή/αντικατάσταση, να ζητείται μέχρι 7 εργάσιμες ημέρες, από την ημερομηνία παραλαβής του.

Για να πραγματοποιήσετε την αλλαγή, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας, αναφέροντάς μας τον αριθμό της παραγγελίας σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Τηλ.: 210 2712008 & 213 028 7170
  • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο:info@3dfloor.gr
  • Μπορείτε, επίσης, να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε ΕΔΩ

Σε περίπτωση που το κόσμημα το οποίο έχετε παραλάβει δεν σας ικανοποιεί κι επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, δεν έχετε παρά να μας το επιστρέψετε, με courier της επιλογής σας ή ακόμη και να μας το φέρετε στο εργαστήριό μας.

Μόλις το παραλάβουμε, θα πραγματοποιήσουμε ολική επιστροφή χρημάτων, στον τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό, τον οποίο θα μας έχετε υποδείξει.

Στόχος μας είναι η άμεση, φιλικότερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας! Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας κι ένα μέλος της ομάδας μας, θα χαρεί να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση!