ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €30,00 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | FREE SHIPPING WORLDWIDE ON ORDERS OVER €100

Αποστολές & Επιστροφές

 

Αλλαγές/Επιστροφές

Γιατί θέλουμε να σας αρέσει πολύ το κόσμημα που θα φοράτε!

Κάθε ένα από τα κοσμήματα που θα βρείτε στον ιστότοπό μας, είναι φτιαγμένο στο χέρι και η δημιουργία του, ξεκινά μόλις παραλάβουμε την παραγγελία σας.

Ως χειροποίητα, κανένα κολιέ, σκουλαρίκι, δαχτυλίδι ή βραχιόλι – ακόμη και ίδιου κωδικού – δεν είναι πανομοιότυπο και, ακριβώς αυτές οι «διαφορές» είναι που κάνουν κάθε ένα κομμάτι, απόλυτα μοναδικό και ξεχωριστό.

Εάν λοιπόν ένα κόσμημα που έχετε παραλάβει, δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε ή ακόμη κι αν έχετε κάνει  λάθος, είτε στην επιλογή χρώματος, είτε σε μέγεθος (εάν πρόκειται για δαχτυλίδι), με χαρά θα συνεργαστούμε, προκειμένου να αποκτήσετε, ακριβώς, το κόσμημα που θέλετε.

Για Ελλάδα:
Αλλαγή, εφόσον αυτή δεν πραγματοποιείται στο κατάστημά μας, αλλά απαιτείται η αποστολή της με courier, γίνεται με δική μας επιβάρυνση, τόσο για την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς, όσο και για την αποστολή του νέου προϊόντος σε εσάς.

Τυχόν ακόλουθη αλλαγή η οποία απαιτεί αποστολή/παραλαβή, γίνεται με δική σας επιβάρυνση, με κούριερ της δικής σας επιλογής και σε καμία περίπτωση μέσω ταχυδρομείου, ως συστημένο ή απλό δέμα.

Για Εξωτερικό:
Αλλαγές και επιστροφές γίνονται δεκτές με DHL. Το κόστος μεταφορικών για επιστροφή/αλλαγή επιβαρύνει τον πελάτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Αλλαγές δε δύναται να πραγματοποιηθούν σε custom κοσμήματα, όπως είναι τα Personalized! 

  • Σε περίοδο εκπτώσεων, τυχόν μεταφορικά έξοδα που προκύπτουν από αλλαγές/επιστροφές, επιβαρύνουν τον αγοραστή

  • Σε περίοδο εκπτώσεων κοσμήματα τα οποία έχουν μεγέθη (δαχτυλίδια, βραχιόλια, κ.λπ) είναι διαθέσιμα μόνο στα μεγέθη τα οποία αναγράφονται στo εκάστοτε προϊόν και δεν δύναται η δημιουργία άλλων

Αρκεί, φυσικά, το επιστρεφόμενο ή προς αλλαγή προϊόν, να είναι στην αρχική του κατάσταση, να συνοδεύεται από το αποδεικτικό πληρωμής του και η αλλαγή/αντικατάσταση, να ζητείται μέχρι 7 εργάσιμες ημέρες, από την ημερομηνία παραλαβής του.

Για να πραγματοποιήσετε την αλλαγή, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας, αναφέροντάς μας τον αριθμό της παραγγελίας σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Τηλ.: 210 2712008 
  • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο:info@3dfloor.gr
  • Μπορείτε, επίσης, να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε ΕΔΩ

Σε περίπτωση που το κόσμημα το οποίο έχετε παραλάβει δεν σας ικανοποιεί κι επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, δεν έχετε παρά να μας το επιστρέψετε, με courier της επιλογής σας ή ακόμη και να μας το φέρετε στο εργαστήριό μας.

Μόλις το παραλάβουμε, θα πραγματοποιήσουμε ολική επιστροφή χρημάτων, στον τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό, τον οποίο θα μας έχετε υποδείξει.

Στόχος μας είναι η άμεση, φιλικότερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας! Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας κι ένα μέλος της ομάδας μας, θα χαρεί να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση!

    Greek
    EL