Ασφαλής Πληρωμή

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και ισχυρές μεδόθους επεξεργασίας των στοιχείων σας, για γρήγορη και ασφαλής πληρωμή των on-line συναλλαγών σας.

Τιμές

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στη σελίδα μας είναι σε Ευρώ (€) και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α..


Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Στην περίπτωση που σημειωθεί αλλαγή τιμής σε κάποιο προϊόν κι ενώ καταχωρείτε την παραγγελία σας, θα σας ενημερώσουμε για την αλλαγή αυτή προκειμένου να μας ενημερώσετε αν και πως θέλετε να προχωρήσουμε.

Τρόποι Πληρωμής

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

 

Όλες οι παραγγελίες συνοδεύονται από αποδεικτικό πληρωμής

Έχετε στη διάθεσή σας, τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  1. Αντικαταβολή – Καταβάλλετε ολόκληρο το ποσό της αγοράς σας στην εταιρεία courier η οποία πραγματοποιεί την παράδοση.
  2. Πιστωτική Κάρτα – Αν είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτα Visa, MasterCard, Diners Club, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε, με ασφάλεια, μέσα από την φόρμα παραγγελία μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.
  3. Τραπεζική Κατάθεση/ebanking –  Mπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας μέσω ebanking/τραπεζικής κατάθεσης σε έναν από τους παρακάτω, εταιρικούς, τραπεζικούς λογαριασμούς:

ALPHA BANK

IBAN: GR19 014 0137 0137 0023 2000 6054

EUROBANK

IBAN: GR94 026 0205 0000 7202 0085 1791

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR5801107380000073844003993

Όνομα Δικαιούχου: Ε. ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ – Θ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Αιτιολογία Κατάθεσης: Συμπληρώνετε τον αριθμό της παραγγελίας σας (ORDER ID) ο οποίος αναγράφεται στο email που λάβατε, μόλις ολοκληρώσατε την παραγγελία σας.

Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε μέσω email, στο : info@3rdfloor.gr, προκειμένου να καταχωρηθεί η πληρωμή σας και να δρομολογηθεί η παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που αδυνατείτε να μας στείλετε email, μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά, στο 213 028 7170, η παραγγελία σας όμως θα δρομολογηθεί μόλις τα χρήματά σας εμφανιστούν στο λογαριασμό μας.

×