Η Ομάδα

eleni papastavrou 3rdfloor disigner

Ελένη Παπασταύρου - Σχεδιάστρια

“Διάλεξε μια δουλειά που σ’ αρέσει και δε θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου.

Το παραπάνω ρητό είναι ακριβώς αυτό που με εκφράζει απόλυτα. Γεννημένη στην Αθήνα, έμαθα να αγαπώ τη μόδα και κάθε τι συνυφασμένο με αυτή, όταν σε πολύ μικρή ηλικία η μητέρα μου, μοδίστρα στο επάγγελμα, με «μύησε» στο μαγικό κόσμο της δημιουργίας. Αγαπώ, επίσης, τις προκλήσεις, τις προσκλήσεις, τους φίλους μου, το σκύλο μου και τα μακρυνά ταξίδια. Ταξίδια που πολλές φορές μέλλουν να αλλάξουν τη ζωή σου… όπως άλλαξε και η δική μου, μετά από ένα (10ετές) ταξίδι στην Κένυα! Αλλού ξεκινάει όμως κανείς κι αλλού η ζωή τον πάει. Ε, κάπως έτσι έγινε και μ΄εμένα. Αν και το επαγγελματικό πλάνο της παραμονής μου εκεί, ήταν προκαθορισμένο, η γνωριμία και η συναναστροφή με τους Μασαϊ και τους Κικούγιου άλλαξε τα πάντα! Ασπάστηκα το πιστεύω τους ότι το μυστικό της ευτυχίας είναι να μπορείς να δουλέψεις με τα χέρια σου και δε χρειάστηκε πολύ σκέψη για να αλλάξω πορεία… Επάνω σε ένα χειροποίητο, ξύλινο τραπέζι, δίπλα σε ανθρώπους που ζούσαν από αυτά που έφτιαχναν τα χέρια τους, έφτιαξα το πρώτο μου κόσμημα!…Έκτοτε δε σταμάτησα ποτέ, μέχρι που το καλοκαίρι του  2013 αποφάσισα να ιδρύσω τη 3rd Floor. Από εκείνη την ημέρα, δεν δουλεύω αλλά κάνω αυτό που αγαπώ και η ζωή μου έχει αλλάξει 100%. Ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που αγαπάτε τη  3rd floor και φυσικά ευχαριστώ την υπέροχη ομάδα μου!! 

3rdfloor-workshop

Μαριάννα Βερυκίου -Υπεύθυνη Χονδρικής

“Απλοποίησε τη ζωή σου για να τη χαρείς!”

Αν, επαγγελματικά μιλώντας, υπάρχει κάτι το οποίο πραγματικά λατρεύω, αυτό είναι η μόδα!
Πως αλλιώς, άλλωστε, θα μπορούσα να είμαι στο χώρο της χονδρικής για πάνω από 15 χρόνια; Χρόνια γεμάτα από μόδα αλλά και δυνατές φιλίες! Όπως η φιλία μας με την Ελένη, ιδρύτρια και Head Designer της 3rd Floor.
Όταν,  με πήρε τηλέφωνο για να μου προτείνει να συνεργαστούμε, δε θα μπορούσα να αρνηθώ. Όχι μόνο γιατί ειμαστε φίλες πολλά χρόνια, αλλά και γιατί μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για τη μόδα. Μια συνεργασία που δε θα μπορούσε παρά να αποδώσει.
Να’μαι λοιπόν, στη 3rd Floor, ως Υπεύθυνη Χονδρικής.
Μαζί, θα συζητήσουμε για να βρούμε τα κομμάτια αυτά που ταιριάζουν απόλυτα με το στυλ και το ύφος του δικού σου χώρου.
Θα σου δείξω όλους τους πιθανούς συνδυασμούς των κοσμημάτων μας, έτσι που να αξιοποιήσεις στο έπακρο το budget σου. Θα είμαι πάντα στη διάθεσή σου για να συζητήσουμε και…τα εκτός παραγγελίας. Όπως την τελευταία τάση στα κοσμήματα ή ακόμη και ποιό outfit ταιριάζει καλύτερα με το αγαπημένο σου 3rd Floor κόσμημα!

marianna verykiou 3rdfloor
stella simpley 3rdfloor

Στέλλα Σίμπλεη - Υπεύθυνη Επικοινωνίας

«Μην επιτρέψεις σε κανέναν να ορίσει την αξία σου»

Eίμαι η Στέλλα. Γεννημένη στην Αμερική, από Ελληνίδα μητέρα και Τζαμαϊκανό πατέρα μεγάλωσα μαθαίνοντας, ως μητρική μου γλώσσα, τόσο τα Ελληνικά όσο και τα Αγγλικά. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που μου αρέσει να μιλάω ακατάπαυστα!
Όνειρό μου, ήταν να γίνω δικηγόρος. Η ιδέα του να  ρητορεύω σε μια αίθουσα κατάμεστη, όπου κατηγορούμενος κι ένορκοι κρέμονται από τα χείλη μου, φάνταζε το πιο υπέροχο επάγελμα του κόσμου. Μέχρι που, στα 18 μου περίπου, συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν και πιο δημιουργικοί τρόποι να «μιλάει» κανείς.
Σπουδές Marketing/Δημοσίων Σχέσεων μου εξασφάλισαν πολυετή «θητεία»  στο χώρο της διαφήμισης. Εν συνεχεία δούλεψα ως Υπεύθυνης Επικοινωνίας για μεγάλη εταιρεία μουσικών παραγωγών και σήμερα, με βρίσκεις εδώ! Υπεύθυνη Επικοινωνίας της 3rd Floor.
Μια θέση που με τιμά ιδιαίτερα, καθώς η πρόταση ανάληψής της έγινε από κάποιον τον οποίο έχω την τύχη να γνωρίζω πρωτίστως, ως φίλη. Την Ελένη, ιδρύτρια και Head Designer της 3rd Floor.
Μια θέση, πρόκληση αφού η δική μου πένα, είτε συντάσσει Newsletter, είτε γράφει κείμενα για Δελτία Τύπου, είτε επιμελείται αφιερώματα σε περιοδικά, πρέπει να φέρει την ίδια δεξιοτεχνία και δημιουργικότητα που χαρακτηρίζουν τα κοσμήματά μας!