Η Ιστορία μας

3rd floor is looove!!!!

Η 3rd Floor ιδρύθηκε, από την Ελένη Παπασταύρου, το καλοκαίρι του 2013 έπειτα από παρότρυνση των φίλων της, οι οποίοι ήταν ευτυχείς αποδέκτες των χειροποίητων δώρων της!

Η απόφαση δεν άργησε να ληφθεί, καθώς εκτός από το ταλέντο, οι σπουδές σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, της επέτρεπαν να ξέρει ακριβώς πως πρέπει να κινηθεί.

Τον Αύγουστο, λοιπόν του 2013, σε μια Αθήνα άδεια, με τους φίλους της να απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε διάφορους καλοκαιρινούς προορισμούς, η Ελένη έμεινε πίσω για να δώσει πνοή σε κάτι καινούργιο!

Κάποια τηλέφωνα σε φίλους καταξιωμένους κι αγαπημένους, οι οποίοι κι έμελλε να αποτελέσουν την ομάδα της, αμέτρητες επισκέψεις σε διάφορους χώρους, την οδήγησαν στον τρίτο όροφο ενός παλιού κτιρίου και… κάπως έτσι η ιστορία ξεκινά να εκτυλίσσεται…

Η 3rd Floor είναι αφιερωμένη στην ανεξάρτητη, δυναμική, τολμηρή αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητη γυναίκα, που δε φοβάται να εκφράσει αυτό που είναι.

Κάθε συλλογή και μια δημιουργική έκφραση της μοναδικότητάς της.

Κάθε κόσμημα, αναπόσπαστο κομμάτι ενός κόσμου που έχει δημιουργηθεί από γήινα υλικά και ημιπολύτιμους λίθους, από καθαρές γραμμές και διαχρονικά κομψή απλότητα.

Καλώς ήρθατε στη 3rd Floor!

Στην 3rd Floor, δεν παύουμε ποτέ να δουλεύουμε, να δημιουργούμε αλλά ταυτόχρονα και να μαθαίνουμε.

Δεν κάνουμε ποτέ σχέδια για το μέλλον, θέτουμε όμως στόχους.

Κυριότερος όλων, να μη χάσουμε ποτέ την όρεξή μας για δουλειά και το πάθος μας για δημουργία. Στόχος μας, είναι να καταφέρνουμε πάντα να σχεδιάζουμε κάτι το διαφορετικό. Κοσμήματα φτιαγμένα με πραγματικό μεράκι και αμέριστη αγάπη, τα οποία θα μας οδηγούν κάθε φορά κι ένα βήμα παραπάνω.

Κάθε φορά που βγάζουμε καινούργια συλλογή, στο εργαστηριό μας επικρατεί ο αέρας της δημιουργίας! Η μυρωδιά των υλικών ανακατεύεται με τον ενθουσιασμό μας για το καινούργιο που έρχεται. Ο κόπος, ή ακόμη και η απογοήτευση όταν κάποιο σχέδιο δεν πετυχαίνει όπως θα θέλαμε, δεν μας πτοούν αφού το συνολικό αποτέλεσμα, πάντα μας αποζημιώνει!

Είμαστε η ομάδα της 3rd Floor, στον τρίτο όροφο, φτιάχνουμε κοσμήματα επειδή μας αρέσει και… η ιστορία μας συνεχίζεται…