Η φιλοσοφία μας

Η 3rd Floor γεννήθηκε μέσα από την ασυμβίβαστη προσωπικότητα της δημιουργού του, Ελένης Παπασταύρου. Η ασίγαστη δημιουργικότητά της, έδωσε μορφή σε γήινα υλικά και μέταλλα. Στις δημιουργίες της , το ακατέργαστο συναντά την κομψότητα, ο δυναμισμός συναντά τη λεπτότητα και η ελευθερία μεταμορφώνεται σε γεωμετρική λογική.

Η Ελένη σχεδιάζει παρατηρώντας τη γεωμετρία στην καθημερινότητα δίνοντας ψυχή σε μέταλλα και υλικά με γήινη δύναμη. Η, σχεδόν αρχιτεκτονική, προσέγγισή της, προσδίδει  στα έργα της, απλότητα, αμεσότητα και νεανική αυθαιρεσία. Κάτι που είναι ευκρινές τόσο στη γραμμή όσο και στο συνδυασμό των υλικών που χρησιμοποιεί. Η τέχνη της είναι ανατρεπτική και ανέμελη, ελεύθερη και ανεπιτήδευτη. Ακριβώς όπως και η προσωπικότητα όσων την επιλέγουν.

Απευθύνεται σε όσους αισθάνονται κάθε στιγμή την ανάγκη να είναι ο εαυτός τους. Σε όσους νοιώθουν την ελευθερία να είναι αληθινοί. Σε όσους δεν φοβούνται να ζήσουν τη στιγμή και να ρισκάρουν. Η γυναίκα 3rd Floor σε κερδίζει με το δυναμισμό, την ενεργητικότητα και τη διάθεση της να είναι μέσα σε όλα.  Στοιχεία που εξισορροπούνται αρμονικά, με τη διακριτική κομψότητα και το απαράμιλλο στυλ της.